Un regall de l’Associació de dones de Bonrepòs i Mirambell

L’Associació de dones de Bonrepòs i Mirambell ha fet un gran regall a l’escola i al seu alumnat. Ens ha donat un bon grapat de diners per a comprar llibres sobre igualtat perquè les xiquetes i xiquets de l’escola i els seus docents, puguen gaudir de la varietat i qualitat dels llibres que hem reunit i que estan adreçats als més menuts amb la intenció que aprenguen a cultivar el valor de l’empatia, un dels valors més importants i generosos que existeixen. Posar-se en el lloc d’altre, ser capaços d’escoltar als altres per damunt d’un mateix és, probablement, unes de les qualitats més necessàries per a aconseguir una societat més justa i equànime.


Per tot això volem donar-les a aquestes dones les gràcies i desitjar-les un feliç dia de la dona.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s